2022-04-07 08:24:23

Je li bilo dovoljno?

S nestrpljenjem iščekujemo prolazak dalje u natjecanju u odbojci

 

U petak 17. ožujka učenice 7-ih i 8-ih razreda igrale su turnir u ženskoj odbojci. 

U prvoj utakmici igrale su protiv učenica iz Kastva. Kastav je bio veliki favorit pa ih je pobjedio 2:0 u setovima. Prvi set završio je 25:9, a drugi 25:12. Najbolja igračica bila je Stela Sedlić s 4 poena.

Nakon utakmice kapetanica ekipe Iva Bajčić izjavila je: “Igrali smo puno bolje, no protivnik je bio puno jači. U početku je bila mala trema i nervoza pa je i pala koncentracija. Nadamo se sreći i boljoj igri u drugoj utakmici.“

Opatija se nije pojavila na turniru tako da je utakmica protiv Krka bila odlučujuća. Uz savjete Tanje Kocijan, bivše odbojkašice, djevojke su popravile igru i bile spremne za iduću utakmicu.

Utakmica je počela laganom pobjedom s 19:25 za nas. Drugi set je počeo izjednačeno, bilo je 3:4 za Krk, a tada je Antonija Popović preokrenula utakmicu s čak 5 poena zaredom i dala nam prednost od 8:4. Do kraja je utakmica bila izjednačena i nitko nije prelazio preko 2 poena razlike, no na kraju je Kraljevica, uz puno sreće, došla do pobjede poenom Sare Jelaš i prošla, nadamo se, dalje.

Velike pohvale Antoniji Popović koja je predvodila napad s čak 10 poena, uz koju su također odlično igrale Iva Bajčić (8) i Stela Sedlić (9).

 

 

PIŠE: Dominik Čarija, 8. b, novinar Ferala


Osnovna škola Kraljevica